keimeno


Είμαστε μια ανεξάρτητη από κόμματα επιτροπή με στόχους:
- Την κοινωνική αλληλεγγύη,
- Την έμπρακτη αντίθεση στα κυβερνητικά μέτρα, που ξεπουλάνε τη ζωή και τη χώρα μας καταλύοντας κάθε έννοια δημοκρατίας,
- Καλύτερη προσέγγιση όσων βιώνουμε, κόντρα στην παραπληροφόρηση των Μ.Μ.Ε., που θέλουν να μας πείσουν ότι η σωστή πορεία της χώρας μας είναι η υποταγή στην Τρόικα και το ΔΝΤ.
  Συγκαλέσαμε επιτροπές σε Πυλαία, Πανόραμα, Χορτιάτη, Φίλυρο, Εξοχή-Ασβεστοχώρι, μαζέψαμε απλήρωτα χαράτσια και κάναμε ομαδικά εξώδικα στη Δ.Ε.Η. Πετύχαμε ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ.
  Συμμετέχουμε στην αυτο-οργάνωση και την αντίστασή του λαού με άλλες πρωτουβουλίες στη Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα.

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Δ. ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΣΤΟ ΦΙΛΥΡΟ

Filyro










Έγινε τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012 στην ενοριακή αίθουσα που παραχώρησε η Εκκλησία, η συγκέντρωση που οργάνωσε η Επιτροπή στο Φίλυρο. Οι κάτοικοι του Φιλύρου ύστερα από μιαν αρχική ενημέρωση ξεκίνησαν την οργάνωση τοπικής επιτροπής για την ενημέρωση και των υπόλοιπων δημοτών για τα χαράτσια, τη συλλογή λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος για την υποβολή μαζικών εξωδίκων προς τη ΔΕΗ και άλλες πρωτοβουλίες, που θα αποφασίσουν ότι είναι αναγκαίο να ληφθούν από κοινού με τις υπόλοιπες επιτροπές του Δήμου μας.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ


Συμπολίτισσες και συμπολίτες,


Ως επιτροπή πολιτών δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη θεωρούμε χρέος μας να σας ενημερώσουμε για τα οδυνηρά αποτελέσματα που θα επιφέρει για την επιβίωσή μας, η επικύρωση των παλαιών και νέων δανειακών συμβάσεων με αυξημένη πλειοψηφία στη βουλή 180 τουλάχιστον βουλευτών, μαζί με την υπαγωγή του ελληνικού χρέους στο αγγλικό δίκαιο και τα διεθνή δικαστήρια.

Με την επικύρωση των συμβάσεων αυτών:

Αποκτά διεθνή νομική ισχύ η, προς το παρόν, αντισυνταγματική πρώτη δανειακή σύμβαση και η υπό σύνταξη δεύτερη.
Αυτό σημαίνει ότι :

1) ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

2) ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΤΥΧΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ

3) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

4) ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ

5) Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ ΠΛΗΝ ΕΕ , ΔΝΤ

6) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ (άρα ούτε τις γερμανικές αποζημειώσεις μπορεί να απαιτήσει,ούτε τυχόν δολίως υπογεγραμμένες συμβάσεις να αναθεωρήσει)

7) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΡΟΣ ΙΔΙΩΤΕΣ(άρα θα πληρωθεί στο ακέραιο)

Επιπλέον η νομικά ισχυρότατη προς το παρόν θέση της χώρας να ρυθμίσει με απόφαση της βουλής κατά το συμφέρον της την εξυπηρέτηση του χρέους της εγκαταλείπεται εντελώς με την υπαγωγή του στο ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.

Κρίνοντας λοιπόν ότι κανείς πολιτικός δεν εξουσιοδοτήθηκε να καταστήσει την Ελλάδα προτεκτοράτο και τους κατοίκους της δουλοπάροικους,ούτε έχει δικαίωμα να δεσμεύει τις τωρινές ακόμη και τις μελλοντικές γενιές με συμφωνίες που καταδικάζουν στην ανέχεια,ωθούν στην απελπισία και τη μετανάστευση,


ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Να συμμετέχουμε σε κάθε ειρηνική διαμαρτυρία για την αποτροπή της επικύρωσης των παράνομων συμφωνιών που μας ντροπιάζουν και οδηγούν στην κατάρρευση το κράτος,το πολίτευμα και το λαό μας


ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Να μη συμπράξουν σε αυτό το έγκλημα κατά της πατρίδας τους


ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Να εξαντλήσουν κάθε μορφή ειρηνικής διαμαρτυρίας για να εμποδίσουν την επικύρωση των δανειακών συμβάσεων,όπως άλλωστε επιτάσσει το άρθρο 120 του Συντάγματός μας:"Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ"



Ό,τι και αν συμβεί, δηλώνουμε ότι ο ελληνικός λαός δε θα αναγνωρίσει ποτέ την ισχύ αυτών των κειμένων. Θα τα θεωρήσει παράνομα, προϊόντα εκβιασμού, αν όχι προδοσίας του ελληνικού λαού και του κράτους.



Επιτροπή πολιτών δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη



ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ


Έγινε η προγραμματισμένη συγκέντρωση της Επιτροπής Πολιτών Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη στην Κοινοτική Αίθουσα το πρωί της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2012.

Ενημερώθηκαν οι συμπολίτες από το Χορτιάτη για τις δραστηριότητες και τους
στόχους της Επιτροπής μας και σχηματίστηκε τοπική υποεπιτροπή που θα αναλάβει
 άμεσα στο Κοινοτικό Διαμέρισμα του Χορτιάτη την ενημέρωση και τη συλλογή δικαιολογητικών για την υποβολή ομαδικών εξωδίκων προς τη ΔΕΗ.


ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
Δ. ΠΥΛΑΙΑΣ – ΧΟΡΤΙΑΤΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/01/2012 ΩΡΑ 11.00

ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ Δ.ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ